Idag har jeg vært på motivasjonsforedrag. Dro innover til Oslo sammen med en arbeidskollega/venn, også plukket vi opp en ungdomsvenninne ved Holmen. Det var utrolig koselig å møte igjen venninnen. Over 20 år siden (nekter å telle helt nøyaktig) vi så hverandre sist, og tonen var der med en gang :)

Vi var spente på dette foredraget, og lurte veldig på hva vi gikk til. Men, det var helt rått. Øyvind Hammer, også motivator for Ole Einar Bjørndalen holdt oss i ånde i over 3 timer…. tiden har vel aldri gått raskere.

Måtte jo selvfølgelig kjøpe boken, og i den skriver Ole E. Bjørndalen “Øyvind Hammer fikk meg til å forstå at trening av det som sitter mellom ørene er ett av de fremste suksesskriteriene for å bli best.”

Han satte spikeren rett på hodet, gang på gang. Så får dere noen gang muligheten til å gå på ett av hans foredrag, så anbefaler jeg det på det sterkeste. Du føler deg supermotivert og glad når du går derfra.

Nå må jeg bare huske hjemmeleksen vi alle fikk:

Ha motivasjonsmøter med oss selv 3 ganger hver dag, i 10 dager. Der skal vi fortelle oss selv om “Jeg liker meg fordi….” og “Jeg er stolt av meg selv fordi….” Dette skal vi gjøre fordi vi har masse “sannheter” i hodene våres som vi tror på, som f.eks. jeg klarer ikke ditt, eller datt. Det går hvertfall ikke ann, sånn og slik…. Så vi må snu sannhetene :)

Han kommer med en egen hjemmeside dere kan besøke etterhvert (den er ikke oppe og går helt ennå tror jeg, så jeg kan komme tilbake med siden senere) Men, han er å finne på facebook her:

http://www.facebook.com/notifications.php#/group.php?gid=73888390994

Anbefales på det varmeste!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende